Tisk na majice za vse priložnosti!

NAJVEČJA IZBIRA PROMO TEKSTILA V SLOVENIJI!

 Majice, ki jih nimamo v redni zalogi tudi naročimo na željo stranke!

 

Prelistaj katalog tekstila

Oddaj povpraševanje

ZANIMAM SE ZA:

MODEL:

KOLIČINE, VELIKOSTI, BARVE:

POTREBUJEM OBLIKOVANJE: DANE


V spodnji okvir vnesite vaše sporočilo.
Zaradi hitrejše obdelave povpraševanj Vas prosimo, da napišete tudi željeno velikost in pozicijo tiska.

Ta obrazec shranjuje ime, Epoštni naslov, zadevo, sporočilo ter morebitno priponko – z namenom odgovora na vaše vprašanje ali izvedbe vašega naročila. Podatkov ne delimo s tretjimi osebami in ne uporabljamo v komercialne namene.

Tisk na majice

Nudimo Vam kvaliteten potisk majic po ugodnih cenah.

  • direktni in digitalni tisk
  • posebne ugodnosti za količinska naročila (društva, razredi, zabave, podjetja,...)
  • nudimo tudi oblikovanje grafike
  • bogat asortiment tekstila
tisk na majice

Prodaja nepotiskanih majic

Nudimo Vam tudi nakup nepotiskanih majic.

  • klasični in moderni modeli
  • kratki in dolgi rokavi, hoodieji, poletne majice brez rokavov, bodiji za dojenčke
  • različni materiali
  • za odrasle, otroke in malčke
NOVO!!!
  • BAMBUSOVE MAJICE RAZLIČNIH MODELOV IN BARV
  • MAJICE IZ RECIKLIRANIH MATERIALOV
tisk na majice

DIREKTNI TISK (DTG – DIRECT TO GARMENT)

V Špici smo z letom 2016 uvedli novo storitev visokokakovostnega tiska na majice. Direktni tisk na majice in ostali tekstil nam omogoča zelo natančen izpis tudi kompleksnejših motivov, pri čemer nismo omejeni s številom barv, končni tisk pa je na dotik komaj občuten. Pri delu uporabljamo samo najkakovostnejšo opremo ameriških in evropskih proizvajalcev. Predvsem zaradi tega so naši izdelki še lepši in bolj obstojni. Še ena posebnost takšnega tiska je bela barva, ki nam omogoča tisk na temne majice. Vse barve delujejo na vodni osnovi in so 100% ekološko neoporečne in zdravju popolnoma neškodljive.

Za optimalen rezultat je potrebno veliko tehnološkega znanja, občutka za dizajn, natančnosti in koncentracije ter določena mera vzdržljivosti. Ker v čisto vsako majico vložimo veliko truda, smo zato še bolj veseli, ko so naše stranke zadovoljne z našimi izdelki.

DIGITALNI TISK – TRANSFERJI IN NALEPKE

Digitalni tisk je trenutno najugodnejša metoda za potisk majic. Je zelo primerna za vse vrste krajših priložnosti, kot so fantovščine in dekliščine, zabave, športni dogodki in podobno, kjer ima cena prednost pred kvaliteto. Prav tako je tisk na majici bolj občutiti (v primerjavi z direktnim tiskom), zato tudi ni najboljša izbira, ko želimo potiskati večje površine. Po drugi strani pa Vam lahko na ta način zagotovimo še hitrejšo izvedbo tudi večjih naročil.

D'OBRO
BeerRightBack
bohinjska-proga

Pogosta vprašanja

Ali lahko majico kupim pri vas?

Seveda! Imamo veliko zalogo različnih krojev in velikosti. Cena navadne majice je že vključena v ceni storitve tiska, za bolj kvalitetne modele pa zaračunamo doplačilo. Po želji naročimo tudi izdelke iz kataloga, ki niso v naši redni prodaji. V tem primeru je čas izvedbe naročila daljši.

Ali lahko prinesem svojo majico?

Lahko tiskamo tudi na Vaše majice, vendar pa v tem primeru ne moremo z gotovostjo predvideti končnega rezultata. Vse naše majice so večkrat stestirane, zato Vam lahko pri poznanih modelih zagotovimo višjo kakovost storitve. Direktni tisk na tekstil se najbolje obnese na 100% gosto tkani bombaž, možno pa ga je uporabiti tudi za mešanice do 50% bombaža. V vsakem primeru pa mora biti izbrana majica nova, neoprana in nenošena.

Ali moram motiv prinesti s seboj?

Ni potrebno, saj Vam lahko motiv po želji najdemo ali oblikujemo tudi mi. V vsakem primeru mora biti grafika pred sprejetjem naročila pregledana z naše strani, saj mora zadostovati vsaj minimalnim grafičnim standardom.

Koliko časa bo tisk zdržal na majici?

Proizvajalci opreme zagotavljajo enakomerno kvaliteto vsaj prvih 30 pranj, ob pravilni negi in rednem ravnanju v skladu z priloženimi navodili pa bo Vaša majica takšna kot prvi dan še veliko dlje.

V kolikem času lahko pričakujem končni izdelek?

Za transferni tisk je čas izdelave lahko zelo kratek (v primeru, da je majica na zalogi), majico lahko dobite tudi v 24-ih urah.

Direktni tisk večinoma izvajamo enkrat tedensko (proti koncu tedna). Za večja naročila je čas izdelave po dogovoru lahko krajši.

Kako skrbeti za potiskane majice?

Pranje do 40 stopinj s tiskom na notranji strani. Ne direktno likati, ne sušiti v sušilnem stroju. Čiščenje brez močnih kemikalij.

Kako naj se odločim kakšen način tiska želim?

Transferni tisk je ugodnejši, a manj obstojen in zato veliko bolj primeren za priložnosti, ko se bo majico nosilo manj pogosto. Poleg tega nam ta metoda omogoča tisk na večji razpon materialov, kot so elastan, poliester, juta, zaradi česar lahko na ta način potiskamo športne drese in ostalo opremo, na katero ne moremo tiskati direktno.

Direktni tisk po drugi strani prinaša neprimerljivo kvaliteto in obstojnost potiska in je zato boljša izbira za majice, ki bodo nošene pogosteje. Je na tržišču trenutno najboljša metoda za tiskanje manjšega števila komadov, saj potiska na tekstilu skoraj ne čutimo. Poleg tega se za tisk uporabljajo barve na vodni osnovi, ki spadajo pod najvišji evropski tekstilni varnostni standard in so popolnoma neškodljive tudi za otroke in najmlajše.

Za lažjo primerjavo si lahko v naši poslovalnici ogledate primere majic z vsemi načini tiska, jih otipate in sami ocenite ter se odločite za Vam najbolj primerno metodo.

Kako oddam naročilo?

Naročila sprejemamo v času delovnih ur, po telefonu, preko elektronske pošte ali osebno v naši poslovalnici.